Oranjefonds steunt 'Senioren fit aan tafel' Waddinxveen

Van de redactie
6 januari 2016
WADDINXVEEN - Het Oranjefonds steunt het project 'Fit aan tafel' voor senioren in Waddinxveen, een initiatief van Palet Welzijn. Doel is om senioren een uurtje beweging en een voedzame maaltijd aan te bieden in het NAP gebouw en het Anne Frankcentrum in Waddinxveen.

Omdat bewegen en goed eten essentieel zijn voor de vitaliteit van ouderen start Palet Welzijn in Waddinxveen met een “Fit aan tafel” project. Hier kunnen senioren gedurende 10 weken een uurtje bewegen op hun eigen niveau en krijgen zij aansluitend een voedzame, warme maaltijd. Een bewegingsdocent en een diëtiste begeleiden de deelnemers.

De activiteit start op woensdag 13 januari, 16.00 in het NAP gebouw aan de Herman Heijermanslaan en op vrijdag 15 januari om 11.30 uur in het Anne Frank Centrum. De kosten bedragen € 25 totaal.

 

Geïnteresseerd in deze gezellige, gezonde en voedzame activiteit? Dan kunt u zich aanmelden of meer informatie verkrijgen bij M. Postma 088 0234 247.

Het Oranje Fonds heeft met € 2000 bijgedragen aan de realisatie van dit Project. Het Oranjefonds steunt jaarlijks 7500 sociale initiatieven die ervoor zorgen dat mensen elkaar ontmoeten, minder eenzaam zijn, begrip krijgen voor elkaar en zich inzetten voor een ander. Het Oranjefonds wordt o.a. gesteund door de Nationale Postcode Loterij, de Lotto en door Vrienden en bedrijven. Koning Willem Alexander en Koningin Maxima zijn sinds de oprichting het beschermpaar van het Oranje Fonds.