Nieuwe programma's bij RTW

Ingezonden bericht
14 mei 2014
WADDINXVEEN - RTW gaat op zondagen het programma aanbod uitbreiden. Met ingang van zondag 18 mei neemt Eddy Becker u iedere zondag mee naar zijn platenkast, vol met vinylplaten uit de oude tijd. Singles, EP’s en LP’s haalt hij te voorschijn om u te laten genieten van muziek uit vervlogen tijden.

Popmuziek uit de jaren 60, muziek van orkesten, countrymuziek, met of zonder krasje komen voorbij. Luister de naar nostalgie uit uw jeugd. De uitzending is wekelijks van 13.00-14.00 uur. Heeft u herinneringen, of zelfs nog oude platen, laat het hem weten via eddybecker@rtw.nl

Met ingang van zondag 25 mei gaat Jos Jansen u op de hoogte houden over alles wat speelt bij de Waddinxveense koren en koren buiten Waddinxveen.

Iedereen kent de gebruikelijke koren, maar er is nog zoveel meer. Wist U dat Waddinxveen meer dan 10 koren herbergt. Genoeg muziek om naar te luisteren.

Jos Jansen is uw gids in het korenlandschap.

Het programma is voorlopig iedere 2e en 4e zondag van de maand te beluisteren van 12.00-13.00 uur, maar blijkt dat er behoefte is aan wekelijkse uitzending, dan kunnen wij dit altijd uitbreiden. Heeft u verzoeken of vragen stuur dan een email naar korenslag@rtw.nl

RASDEWEEKDOOR

Woensdag 14 mei a.s. in het wekelijkse programma RASDEWEEKDOOR aandacht voor onderneemster van de maand Astrid Vervoort. Astrid gaat u meenemen door haar leven als onderneemster.

Ook te gast zijn Maja Postma en Lianne Engelen van Palet Welzijn en voorts een van de dichters van de Waddinxveense dichterskring. Heeft u vragen, mail ons dan naar rasdeweekdoor@rtw.nl

Rasdeweekdoor is te beluisteren tussen 18.00 en 20.00 uur

SPORT BIJ RTW

Iedere zaterdag volgen wij de sporten uit Waddinxveen hier live op de sportvelden. De sportuitzending is van 14.00-18.00 uur. Ronald Hogewoning van 14.00-16.00 uur en Rob Ras van 16.00-18.00 uur geven u de laatste studioinformatie en wekelijks volgt onze verslaggever Jan Visser de verrichtingen van voetbalvereniging Be Fair.

Vorig seizoen was hij getuige van het kampioenschap en promotie naar de 2e klasse. Vanaf zaterdag neemt hij u mee naar de promotiewedstrijden voor promotie naar de 1ste klasse. Ook andere sportverenigingen krijgen bezoek van onze verslaggevers en ook de individuele sporter slaan we niet over.

Heeft u vragen en/of aanvullingen mail dan naar sport@rtw.nl