Kaashakker naar centrum Waddinxveen

Ingezonden bericht
14 mei 2014
WADDINXVEEN - De Waddinxveense kaasspeciaalzaak ´De Kaashakker’ huurt circa 87 m² in het nieuwe centrum van Waddinxveen en opent in november van dit jaar zijn deuren.

Ontwikkelaar a.s.r. vastgoed ontwikkeling is blij dat deze zelfstandige ondernemer zich met zijn kaasspeciaalzaak  ‘De Kaashakker’ in het nieuwe centrum van Waddinxveen wil vestigen. “De komst van deze zelfstandige, lokale speciaalzaken, naast de grote ketens, versterkt de kwaliteit en aantrekkingskracht van het winkelcentrum,” aldus Charles Scholten, directeur ontwikkeling bij a.s.r. vastgoed ontwikkeling.

Inmiddels is bijna 80% van de winkelruimtes verhuurd en krijgt het nieuwe centrum definitief vorm. Het voorzieningenniveau in het nieuwe centrum is aantrekkelijk voor inwoners en bezoekers. Het wordt een echt stadshart dat voorziet in alle vormen van winkelen; ‘fun’ shoppen, dagelijkse boodschappen en doelgericht winkelen. Juist de mix van het winkelaanbod met aanwezigheid van horeca maken het nieuwe winkelcentrum een prettige plek om te winkelen en te verblijven.

Eerder kozen ook HEMA, Albert Heijn, Gall&Gall, Jumbo, Zeeman, Wim Jansen Bloemen, Club Kappers, C&A, Stomerij Perfect, Primera, Mulder Mode, Juwelier Robert den Haag, Beter Horen, ICI Paris XL, Verhage, Bakker Ammerlaan, Banketbakkerij De Vlaam, Etos, Lidl, Kruidvat, Blokker, Intertoys, Xenos, Big Bazar, Eyewish, Pearle, La Mer, Greenfield & Co., Tims Shoes en Rabobank Gouwestreek voor de komst naar het nieuwe centrum.