Hartlopen voor Hartkindjes

Ingezonden bericht
17 februari 2016
WADDINXVEEN - Een aantal Waddinxveners gaat op 20 maart als team LuckyLuuk hardlopen om sponsorgeld in te zamelen voor Stichting Hartekind. Aanleiding is de kleine Luuk die werd geboren met een ernstige hartafwijking en meerdere zware operaties heeft moeten ondergaan.

"Ik ben Luuk Verrips en inmiddels 1 jaar oud. Ik ben geboren met een ernstige hartafwijking, Transpositie van de Grote Vaten. Dit wisten papa en mama niet. Ik heb inmiddels 5 ingrepen gehad waarvan 3 kleine en 1 grote aan mijn hart en 1 aan mijn longen. Mama zegt altijd "mijn leeuwenhart".

Voor dat sterke hart en dat van andere HARTkindjes zetten mijn HARTlopers zich in. Om te helpen willen we geld inzamelen voor Stichting Hartekind (http://www.hartekind.nl). Vol kloppend HART zullen: Mama Annemarie, Eleanora, Maarten, Dennis, Sven, Belinda, Jeroen & Sjors gaan rennen voor de 12 km op het circuit van Zandvoort!

Geld voor mijn strijd en die van andere HARTkindjes is super belangrijk! I'm a Born fighter, maar samen, en met hulp en onderzoek wordt de strijd een stuk makkelijker.

Voor meer informatie over mij, het team of de actie kijk op www.heartforluuk.nl

DUS DONEER NU EN LAAT JE HART SPREKEN! Er bestaat niet zoiets als een te kleine donatie! Donaties worden verwerkt door Alvarum. Het is heel gemakkelijk en 100% veilig. Doneren kan al vanaf 1 euro en werkt heel makkelijk via Ideal en met de mobiel bankieren apps!

Hartelijk dank voor uw hulp!"

Liefs, Luuk Verrips