Dag van de bouw: centrum Waddinxveen

Ingezonden bericht
14 mei 2014
WADDINXVEEN - Op zaterdag 24 mei is het de landelijke Dag van de Bouw. Op deze dag is de bouwplaats van Nieuw Centrum Waddinxveen geopend voor het publiek. Een mooie gelegenheid om een kijkje te nemen op het indrukwekkende bouwterrein van het nieuwe centrum in Waddinxveen. Speciaal voor kinderen is er een duurzaamheidsles met speurtocht ‘De ontdekking een duurzaam centrum’.

Op de Dag van de Bouw is de bouwlocatie van Nieuw Centrum Waddinxveen tussen 10.00 en 16.00 uur geopend voor het publiek. Teamleden van de bouwcombinatie Hurks-Slokker leiden bezoekers rond over het Gouweplein, de dekken (toekomstige binnentuinen) van bouwdeel 1 en 7 en deel van het toekomstige winkelgebied. Tevens kan men een bezoek brengen aan de modelwoningen (koopwoningen) in appartementengebouw 1 en 7-1. Op de bouwplaats is er een informatiemarkt over het aanbod woningen.

Kidsprogramma: ‘De ontdekking een duurzaam centrum’

Speciaal voor kinderen organiseert a.s.r. vastgoed ontwikkeling in samenwerking met Bouwcombinatie Hurks-Slokker een duurzaamheidsles en speurtocht langs de duurzame elementen, die zijn terug te vinden in het nieuwe centrum van Waddinxveen. Kinderen van 9 tot 12 jaar kunnen hier aan deelnemen. Het programma start om 11.00 uur en duurt anderhalf uur. Er is plaats voor maximaal 25 kinderen. Voor meer informatie over het kidsprogramma en hoe u uw zoon of dochter kunt aanmelden, kijk op www.centrumwaddinxveen.nl/agenda

Overige informatie

Het bouwterrein is tijdens de Dag van de Bouw toegankelijk aan de zijde van het Burgemeester Warnaarplantsoen. Het verzoek is om lopend of met de fiets naar het bouwterrein te komen. Er is speciaal een fietsparkeerplaats ingericht aan de zijde van het Warnaarplantsoen. Auto’s kunnen parkeren op het ketenterrein aan de Oude Dreef, zijde Coenecoop College. Vanaf daar is een looproute naar de entree van het bouwterrein gemarkeerd. Uit oog van de veiligheid is een gedeelte van de bouwplaats afgezet. Rolstoelgebruikers en bezoekers die minder mobiel zijn dienen rekening te houden met oneffenheden en het nog ontbreken van liften in de gebouwen.