Buitenbioscoop in Waddinxveen

Ingezonden bericht
16 juli 2015
WADDINXVEEN - Waddinxveen krijgt een buitenbioscoop. Op zaterdag 19 september kun je in het Warnaarplantsoen kijken naar de film 'Michiel de Ruyter'. De buitenbioscoop wordt georganiseerd door de wijkplatforms.

De wijkplatforms in Waddinxveen hebben de handen ineen geslagen om een heuse buitenbioscoop te organiseren. Het evenement vindt plaats op zaterdagavond 19 september in het Burgemeester Warnaarplantsoen.

Vanaf 20.00 uur zijn alle inwoners van Waddinxveen van harte welkom en om 20.30 uur start de film Michiel de Ruyter op een scherm van 7.20 bij 4.00 meter. Voor 2 euro kan je ter plekke een stoel huren maar je eigen stoel, zitzak of picknickkleed meenemen mag ook.

Film en techniek als middel om de inwoners van Waddinxveen een leuke avond te bezorgen; daar gaat het de Wijkplatforms om! Organisator Titia de Zeeuw: “We hopen op een gezellig samenzijn van de Waddinxveners, zoals je dat ook tijdens de etappe van de Tour de France zag in ons dorp. Wij menen dat dit goed is voor de sociale cohesie. Mensen kunnen hun eigen consumpties meenemen en met hun frisdrank, zak popcorn en warm kleed onderuit zakken in hun zelf meegebrachte luie stoel in het park.”

De film wordt gratis aangeboden aan alle inwoners. Het is daarom spannend hoe groot de opkomst zal zijn. Hoewel niet verplicht, vragen de wijkplatforms om u vanaf nu aan te melden via een evenement op de Facebookpagina van Zuidplas-Triangel.

Bij slecht weer wordt de filmavond verplaatst naar zaterdag 11 oktober.

Oproep fotowedstrijd

Voorafgaand aan de buitenbioscoop kan iedereen mee doen aan een fotowedstrijd. De wijkplatforms zijn op zoek naar de mooiste, leukste of grappigste foto’s uit Waddinxveen. Inzendingen kunnen t/m 5 september worden gemaild naar wijkplatformzuidplas@hotmail.com en de foto’s moeten minimaal 1280 pixels breed zijn en 150 dpi. De leukste inzendingen worden op 19 september op het levensgrote scherm getoond. De winnaar ontvangt een VVV-bon van 50 euro én verkrijgt natuurlijk oneindige roem.